Instructeur Chento Didden

Level 1 Instructeur Alert & Safe

Ik ben inmiddels bijna 5 jaar actief bij Alert en Safe. Begonnen zonder andere vechtsportervaring, werd ik na een introductietraining voor zelfverdediging als 13 jarige steeds enthousiaster en wilde ik meer weten en leren. Door steeds enthousiast en intensief te blijven trainen bij Alert en Safe, en door het volgen van meerdere seminars van Moshe Katz en Itay Gil in binnen en buitenland heb ik me de techniek en lichaamsbeheersing van Krav Maga steeds meer eigen kunnen maken.

Het mooie van Krav Maga in mijn ogen is echter het feit dat je hier nooit "klaar" mee bent. Het steeds maar weer verbeteren, vernieuwen en perfectioneren van de technieken gecombineerd met het begrijpen en gebruiken van de natuurlijke sterktes en zwaktes van het lichaam maakt het een constante uitdaging en leerschool. Daarnaast is het natuurlijk altijd een prettig gevoel dat je weet, en het zelfvertrouwen hebt, om in een eventuele bedreigende situatie gebruik te kunnen maken van de opgedane kennis en technieken. Voor mij is het dus veel meer dan een vecht of verdedigingssport,  en ik wil ik graag de komende jaren blijven bijleren en daarnaast proberen mijn opgedane kennis over te dragen aan anderen.

In Maart’15  is Chento door Moshe Katz geëxamineerd en heeft hij de bruine band in Krav Maga gehaald.Hij is door Alert en Safe gevraagd om de opleiding voor IKI krav Maga instructeur te gaan volgen, hij word door Alert en Safe op geleid en zal als hij er klaar voor is  zij examen doen voor Level 1 Instructor bij Alert&Safe.

practice what you preach!

Servé Honée

Chief Instructor

Armanda Honée

Chief Instructor

Rogér Houwers

Level 1 instructor

Florin Popescu

Level 1 instructor

Sacha Franssen

Aspirant instructor