Wijziging contrubutie vanaf 1 juni 2017 maar wel meer trainen per week.

Wijziging contributie vanaf 1 juni 2017.

Afgelopen weken hebben wij 4 maal vergadert met onze leden.
Wij hebben in de vergadering besloten de abonnementen te wijzigen, de contributie gaat omhoog maar hierdoor kunt u nu tweemaal per week trainen voor € 37,50 per maand.
Er zal vanaf nu nog maar één abonnementsvorm zijn tweemaal trainen per week voor € 37,50.
De 10 trainingen kaarten gaan vervallen, heeft u nog een geldige 10 trainingen kaart kunt u deze nog gebruiken totdat deze vol is, hierna kunt u een doorlopend abonnement afsluiten, u betaalt dan geen inschrijfgeld.

Alert & Safe 100% KALAH Combat System, uniek in Nederland!

Alert & Safe 100% KALAH Israeli Combat System uniek in Nederland.

Het is nu de tijd om te trainen om jezelf te leren verdedigen, Alert & Safe onderwijst al meer dan 12 jaar krav maga, ongeveer twee jaar onderwijzen wij het KALAL Israeli Combat System. Ook hebben wij al enkele seminars georganiseerd in KALAH Combat, gegeven door Idan Abolnik grondlegger van het KALAH Combat System. Na het laatste seminar en de dagen ervoor hebben wij Armanda en Servé (Chief instructors) en ons team veel getraind met Idan Abolnik. Wij hebben besloten ons officieel aan te sluiten bij KALAH Combat, in maart 2017 zal Idan dan ook weer bij Alert & Safe zijn om ons op te leiden tot KALAH Combat instructeurs. Vanaf 1 november 2016 gaat er veel veranderen bij Alert & Safe dit zal de kwaliteit die bij Alert & Safe al goed was alleen maar doen verbeteren, Idan beoordeelde Alert & Safe met een 8,5.

Wat gaat er veranderen.

De trainingstijden gaan veranderen, we gaan van 2 x 1 uur naar 1 x 1½. Zo kunnen we effectiever trainen, geen stop meer na 1 uur trainen om afscheid te nemen en welkom te heten van leerlingen, en zodoende ook niet 2 maal dezelfde informatie te hoeven geven. Geen dubbele warming-up meer geen dubbele uitleg enz. dus al met al meer tijd om effectief te trainen. Contributie is ook gewijzigd je betaald iets meer maar daar krijg je minimaal 2 uur per maand meer les voor. Dus wij trainen van af 1 november op de woensdagen en de donderdagen van 20:00 tot 21:30. 

1 November gaan we beginnen met het persoonlijke trainingsprogramma, zo heb we beter zicht op jouw vooruitgang, je hebt beter inzicht in de te behalen doelen. Jij geeft aan als je klaar bent voor de reality test en daarna eventueel doorgaat naar de volgende stap in realistic self-defense. Bij de reality test maken we gebruik van een video analyse deze is persoonlijk en geeft je inzicht in je handelen. Zo krijg je zelf te zien waar je eventuele verbeter punten liggen, dit geeft de unieke kans terug te kijken naar je handelen onder stress het geeft je een beter zicht in de beheersing van je technieken en het geef je inzicht waar je plus en minpunten liggen. Wij als instructeurs maken al een hele tijd gebruik van onze eigen video analyses, wij hebben hier alleen maar positieve ervaringen mee. De video’s worden niet gedeeld of verspreid, ze zijn strikt persoonlijk als wij ze met jouw gedeeld hebben worden ze vernietigt en zijn ze ook niet meer bij ons opvraagbaar. 

Het Alert & Safe team heeft hoge verwachtingen van onze nieuwe trainingsmethodiek!

 

Wijziging lestijden en contributie

Beste leden,

Zoals wij in de algemene ledenvergadering besproken hebben op woensdag 5 en donderdag 6 oktober zullen de trainingen, de lestijden en contributie veranderen per 1 november.

Zoals jullie weten trainen wij al geruime tijd het KALAH systeem en na de komst van Idan Abolnik afgelopen week hebben wij besloten om nog meer effectiever en gestructureerder te gaan trainen. Zoals besproken en waar iedereen op de vergadering ook achter stond zullen we per avond 1 les geven van anderhalf uur, dit houd in effectiever omgaan met tijd en daardoor ook effectiever trainen door niet meer 2 maal warming up te doen, het tweede uur weer alle nieuws aan het begin van de les te vertellen, het welkom heten en afscheid nemen van leerlingen die komen en gaan. En in anderhalf uur kunnen we de technieken gaan behandelen zoals Idan het systeem heeft ontwikkeld en zoals hij dat ook op zijn seminar doet en onderwijst in zijn scholen.

We gaan werken met je eigen ontwikkelingsplan aan de hand van een afvinklijst die je van ons ontvangt. Hierop kun je precies zien wat je beheerst en wat je nog kunt leren. Ook zullen er tussentijdse examens gehouden worden zoals wij dit ook al eerder gedaan hebben. Aan de hand van je eigen afvinkkaart kunnen de instructeurs je vorderingen zien en helpen waar nodig is. Ook zullen wij gebruik gaan maken van video analyse zodat je zelf kunt zien hoe je reageert, hoe je de technieken toepast en waar je eventuele verbeterpunten liggen. Deze video analyse is strikt persoonlijk en wordt met niemand gedeeld, ook niet in de les. Deze analyse is van jouen voor jou en is geen verplichting om aan deel te nemen. Natuurlijk adviseren wij dit wel omdat dat vaak verhelderend werkt.

Zoals akkoord bevonden in de vergadering volgen hier de nieuwe contributieprijzen.

Oude situatie                                                          nieuwe situatie

1 uur per week à € 27,50 per maand                         1,5 uur per week à € 32,50 per maand 

2 uur per week à € 35,00 per maand                         1,5 uur per week à € 32,50 per maand

3 uur per week à € 40,00 per maand                         3    uur per week à € 40,00 per maand 

4 uur per week à € 45,00 per maand                         3    uur per week à € 40,00 per maand 


Wat is uw voordeel bovenop de betere structuur en verbeterde kwaliteit. Voor maar € 5,00 per maand meer krijgt u minimaal 2 uur per maand meer trainingstijd. Leerlingen die 2 of 4 uur trainden gaan minder betalen voor meer effectiviteit en kwaliteit. Leerlingen die 3 uur trainden blijven in prijs gelijk maar profiteren van de verbeterde effectiviteit en kwaliteit. Sinds 2009 hanteren wij dezelfde contributie prijzen.

De ORT kaarten gaan van € 75,00 naar € 87,50. De bestaande kaarten mogen nog opgemaakt worden.

Nieuwe lestijden per 1 november 2016: woensdag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur! Zoals u van Alert & Safe gewend bent staan wij voor kwaliteit en realistisch trainen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen ons allemaal ten goede zullen komen.

Bij Alert & Safe geen jaarcontracten! Wij binden onze leerlingen door kwaliteit en realistische trainingen niet met contracten. Wij hanteren 1 maand opzegtermijn.

Tweede zelfverdedigingstraining voor vrouwen!

Door Armanda Honée op zaterdag 9 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur in Sportcomplex De Joffer, Voerendaal.
Het is weer zomer, we gaan misschien naar festivals en met vakantie, drukke plaatsen, veel mensen, onbekende omgeving!
Helaas is het niet altijd genieten en komen sommige dames ongewild in aanraking met dreigingen en geweld.
Alert & Safe biedt u daarom de mogelijkheid om 3 uur te trainen voor de speciale prijs van € 15,00!
Er staat net als bij de vorige vrouwentraining weer een super team voor jullie klaar om jullie zo goed mogelijk te begeleiden!

Meld je aan voor 6 juli op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Second self-defense training for women!
By Armanda Honée on Saturday, July 9th from 10:00 am till 13:00 pm at the Sports Complex Joffer, Voerendaal, the Netherlands.
It is summer again, we might go to festivals and holidays, crowded places, many people unfamiliar surroundings!
Unfortunately it is not always pleasure and some ladies will get unintentionally exposed to threats and violence.
Alert & Safe therefore offers you the opportunity to train three hours for the special price of € 15.00!
There's just like last womentraining a super team ready for you to guide you as much as possible!
Sign up before July 6th at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alert & Safe - erkend leerbedrijf

Alert & Safe is een door de overheid erkend leerbedrijf is geworden voor stagiaires van sportopleidingen zoals o.a. CIOS en Fontys.

  • 1
  • 2