Kubotan & Kubo-Krav training

Wat houdt een Kubo-Krav (kubotan) training van Alert & Safe in?

Alert & safe heeft haar Krav Maga technieken gecombineerd met Kubotan.

Voor Alert & Safe was het al snel duidelijk dat een kubotan een handzaam stukje gereedschap is om je weerbaarheid te vergroten, maar moet dit altijd met kubotan zijn ? Nee…

Men heeft meerdere materialen en middelen in zijn omgeving of bij zich die we kunnen gebruiken als Kubotan en als je dit combineert met werelds beste zelfverdediging systeem Krav Maga kom je tot een perfect zelfverdedigingssysteem. Alert & Safe: “THINKS OUT OF THE BOX”.

Bij Alert & Safe gaan we altijd een stap verder voor de veiligheid van onze klanten, 3 uur kubotan training is nooit te vergelijken met jaren lange trainingen in zelfverdediging. Maar wij van Alert & Safe bieden u een kans, als u geen tijd of zin heeft uren, maanden of jaren te trainen in zelfverdediging, volg dan de Alert & Safe kubotan training .

Tijdens de trainingen maken wij nog steeds gebruik van de Kubotan, maar wij leren u OUT OF THE BOX DENKEN.

Wat is een kubotan?

Het is een kleine metalen staafje, daarmee deel je verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit. De agressor staakt zijn aanval waardoor verdere conflicten en bijkomend letsel worden voorkomen. Zo creëer je in een handomdraai een veilige vluchtweg. Je hangt de kubotan eenvoudig aan je sleutelbos en in een training van enkele uren weet je de kubotan te gebruiken.

Kubo-Krav is een door Alert & Safe ontwikkeld zelfverdedigingssysteem gebaseerd op Krav Maga en Kubotan technieken.